dimecres, 26 d’agost del 2009

BENVINGUTS

Aquest és un bloc creat per a les famílies dels alumnes de P5 de la Classe dels Cavalls de l'escola Pere Casasnovas de Ciutadella.
Com que el quotidià és molt important i valorem més els processos que els resultats, hem pensat que una manera de que les famílies vegin aquests processos és mitjançant un bloc on anirem penjant converses, activitats, fotos...del dia a dia. Voldríem fer les coses sense pressa donant la possibilitat, als fillets i filletes, d'expressar-se, de proposar, d'intervenir realment en la vida de l'escola...però a vegades ens veiem pressionades pel que diran els pares si no veuen un resultat que el fillet s'emporta a casa. Per això creiem que un bloc pot ser una bona solució.
Les famílies formen part d'aquest procés i amb un bloc tindreu les portes obertes per saber que fem i com ho fem, per participar, opinar... per treballar junts per a un mateix objectiu.
És la meva primera experiència en blocs, segurament al començament serà lent però amb la vostra ajuda i amb la dels fillets i filletes crec que a final de curs podrem dir que ha sigut positiu, per a que els fillets tenguin un alicient per escriure i sobre tot per obrir una finestra a la classe, per sortir fora de l'escola i fer visibles als infants!

CLASSE DELS CAVALLS